Over zorgverzekering4u

Al sinds 2015 vergelijken wij zorgverzekeringen en zorgaanbieders op hun premies, voorwaarden en specificaties van de verzekering. Met onze zorgvergelijker bieden wij inzicht in de premies van 2021 van 14 aanbieders. Wij hebben als doel het inzichtelijk en transparant maken van de kosten en inhoud van de zorgverzekeringspremies en het eenvoudiger maken om tot een keuze te komen van een zorgverzekering, zonder tussenkomst van een verzekeringsmaatschappij voor de consument.

Onafhankelijk maar niet volledig

Eerlijk is eerlijk. Wij hebben niet alle zorgverzekeringen kunnen opnemen in onze zorgvergelijker. Desalniettemin bieden wij een groot aanbod van de meest relevante zorgverzekeraars. Het zou dus toch kunnen dat u bij een andere zorgaanbieder, die niet is opgenomen in onze vergelijker, goedkoper uit kan zijn.

Ons verdienmodel

Wanneer u op onze zorgvergelijker doorklikt naar een zorgverzekeraar en een zorgverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een kleine eenmalige vergoeding van de zorgverzekeraar.

Inzichtelijk en transparant maken van de kosten en inhoud van de zorgverzekeringspremies

NAAR DE ZORGVERGELIJKER

Onze andere websites

Zorgverzekering4u is een van de vergelijkingswebsites onder de vleugels van Ingter.net. Naast het vergelijken van zorgverzekeringen maken wij ook websites voor het vergelijken van andere producten en diensten. Wilt u naast het besparen van kosten op uw zorgverzekering nog meer besparen? Bekijk dan een van onze onderstaande websites.

Telecomdieet
Telecomdieet
Zet uw mobiele telefoniekosten op dieet en bespaar op de kosten van uw mobiele abonnement.
Bezoek website
Solezilla
Solezilla
Vergelijk 40.000 sneakers bij ruim 100 webshops en betaal nooit met teveel voor jouw nieuwe schoenen.
Bezoek website
Ingter.net
Ingter.Net
Meer weten over het bedrijf achter zorgverzekering4u? Bezoek Ingter.net en bekijk onze projecten.
Bezoek website